Sisältöön

Penger Puffer vest W -naisten toppaliivi

Täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tyylikkyyttä tinkimättä toiminnallisuudesta. Tämä monipuolinen liivi on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä, tuntumaan yhtä mukavalta kuin untuvapeitto, ja se henkii sekä lämpöä että asennetta.

199,00 €
Väri
Beige
Violetti
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tyylikkyyttä tinkimättä toiminnallisuudesta. Tämä monipuolinen liivi on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä, tuntumaan yhtä mukavalta kuin untuvapeitto, ja se henkii sekä lämpöä että asennetta. Tämä upea, tuulenpitävä ja toiminnallinen toppaliivi sopii täydellisesti mihin tahansa tilaisuuteen. Käytä sitä lämmittävänä kerroksena kuoritakin päällä töihin mennessä, salille tai kaupunkikävelylle. 

Pitkä pituus ja neppareilla varustetut halkiot tarjoavat lyömättömän yhdistelmän peittoa ja liikkuvuutta. DrymaxX® Lite -kangas pitää kevyen sateen loitolla, mikä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi syyspäivänä.Tyylikäs ulkonäkö, hienovarainen brändäys ja mustat minimalistiset heijastavat yksityiskohdat kruunaavat Penger liivin. Kun astut sisään tavarataloon tai julkisiin kulkuvälineisiin, voit avata tuplavetoketjusta päällimmäisen. Tämä ominaisuus tekee Penger liivistä myös autoilijan suosikin. 

Penger on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja on yksi Haltin monomateriaalituotteista. Monomateriaalilla tarkoitetaan tuotetta, joka koostuu yhdestä materiaalista tai kuidusta. Monomateriaalin käyttö tarkoittaa, että vaate on helpompi kierrättää takaisin raaka-aineeksi, koska sitä ei tarvitse erotella muista kuiduista. Toisin sanoen monomateriaalin valinta tehostaa kierrätysprosessia, mikä johtaa ensiluokkaiseen kierrätyslankaan - ja siten vähentää neitseellisten materiaalien käyttöä.

  • Vettähylkivä ja tuulenpitävä parkatakki
  • Kiinteä, suojaava ja säädettävä huppu
  • Kaksisuuntainen etuvetoketju
  • Napilliset etutaskut
  • Napilliset sivuhalkiot
  • Heijastavat yksityiskohdat

Tuotenumero
650462

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Liivit, Halti

Teknologiat

Microtherm

Microtherm on kevyt ja ohueksi prässätty vanu, joka toimii loistavasti lämpöeristeenä teknisten ja vedenpitävien materiaalien kanssa. Mikrokuidusta valmistettu vanu on joustava ja lämmin. Microtherm säilyttää ominaisuutensa hyvin kovassa käytössä ja pesussa. 

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

DrymaxX® - Classic

Vedenpitävää mukavuutta normaaliolosuhteissa

DrymaxX® - Classic on ideaalinen vaihtoehto kevyeen ja mukavaan liikkumiseen normaaliolosuhteissa niin kuivalla kelillä kuin sateellakin.

Vedenpitävyys vähintään 5000mm

Hengittävyys vähintään 5000G/ m2/ 24h

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.