Sisältöön

Adore HT Parka W -naisten toppatakki

Lämmin, tekninen ja vedenpitävä naisten talviparka, joka on suunniteltu talven jokaiselle päivälle. Muhkea huppu, tyylikäs selkeälinjainen talvitakki.

400,00 €
Väri
Vihreä
Harmaa
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lämmin, tekninen ja vedenpitävä naisten talviparka, joka on suunniteltu talven jokaiselle päivälle. Muhkea huppu, tyylikäs selkeälinjainen talvitakki. Monipuolinen takki talven ulkoiluun tai työmatkakäyttöön.

  • Helly Tech® Performance kalvo  takaa erittäin hyvin vedenpitävän/hengittävän suojan sääolosuhteilta, kun taas synteettinen eristys pitää lämmön sisällä, myös märkänä.
  • Lisäsimme  esiintaitettavat heijastimet  antamaan extranäkyväisyyttä , kun päivät lyhenevätta  ja sää muuttuu vaativaksi.
  • Tilavissa sivutaskuissa on harjattu  pehmä ja lämmin vuori . Takki on parkamittainen , mukavan suojaava kylmillä keleillä tai räntäsateessa.
  • Povitaskun eilun kokoinen ja siinä on vettä hyvin hylkivä laadukas YKK- vetoketju.
  • Tämä parka on sertifioitu bluesignilla® – tekstiilien valmistusprosessilla, joka parantaa turvallisuutta ja vähentää jätettä vaatteiden toimitusketjun jokaisessa vaiheessa.
  • Kuori: 100% polyamidi - vuori: 100% polyamidi - vanu: 100% polyesteri (kierrätetty) - koristekangas: 100% polyesteri

Konepesu haaleassa vedessä - 40°C, Älä valkaise, Rumpukuivaus - matala lämpö, Rauta matala lämpö, Älä kuivapese

Älä käytä huuhteluainetta, Rumpukuivaa, kunnes se on täysin kuiva, Rumpukuivaa  käyttäen  kuivauspalloja , Pese samanvärisillä väreillä

 

 

Tuotenumero
54025

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

YKK®

YKK® vetoketjut ovat monen vuoden kokemuksen ja uniikin asiantuntemuksen tulos. Laadukkaat YKK® tuotteet ovat kestäviä ja ne ottavat päivittäisen elämämme hasteet vastaan.

HellyTech® Performance

HellyTech® Performance on sinun tekninen muuri jokaiseen ulkoaktiviteettiin, jossa suoritus on tärkein ja vesikontakti väistämätön. Vedenkestävä, hengittävä teknologia siirtää kosteuden pois keholta, pitäen sinut kuivana ja lämpimänä, jolloin voit tehdä parhaasi.

Vedenpitävyys - ja hengittävyysarvot välillä 10.000–20.000, tyypillisesti noin 15.000mm ja 15.000g/24h/m2

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.