Sisältöön

Ervik Insulated Rain Jacket M -miesten kevytvanutakki

Lämmin ja suojaava miesten ulkoilutakki, jossa on vedenpitävä ja hengittävä Helly TEch kalvo ja kevyt  Primaloft 60 gr vanu, täydellinen takki viileille keleille  syksyyn tai kevääseen

 

250,00 €
Väri
Vihreä
Musta
Harmaa
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lämmin ja suojaava miesten ulkoilutakki, jossa on vedenpitävä ja hengittävä Helly TEch kalvo ja kevyt  Primaloft 60 gr vanu, Täydellinen takki viileille keleille.

Ervik on tekninen takki, jossa on rento ulkonäkö. Tuulen- ja vedenpitävä takki on valmistettu 100% PFC-vapaasta, bluesign-hyväksytystä® kankaasta, ja siinä on Helly Tech Protection® -vedenpitävä kalvo, joka takaa suojan sateelta, lumelta ja tuulelta. 

  • 60g PrimaLoft® Black Eco tarjoaa optimaalisen eristyksen korkealla lämpö-painosuhteella verrattuna muihin untuva- tai synteettisiin lämpöeristeisiin.
  • valmistusmateriaali Kuori: 100% polyesteri - Vuori: 100% polyesteri (kierrätetty) - Eristys: 100% polyesteri (kierrätetty)

Pesu ja huolto-ohjeet;  Konepesu kylmässä vedessä - 30°C, Älä valkaise, Rumpukuivaus - matala lämpö, Rauta matala lämpö, Älä kuivapese, Sulje vetoketjut ennen pesua, Älä silitä printtien päältä , Älä käytä huuhteluainetta, Rumpukuivaa, kunnes se on täysin kuiva, Pese samanvärisilten tuotteiden kanssa.

 

 

 

Tuotenumero
53983

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

HELLY TECH® PROTECTION

HELLY TECH® PROTECTION vaatteet on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Ne pitävät sinut kuivana, sekä olosi mukavana ja lämpimänä. HELLY TECH® kankaat päästävät hien haihtumaan, mutta pitävät samalla tuulen, sateen ja lumen poissa. HELLY TECH® PROTECTION vaatteissa on täysin tiivistetyt saumat, ne ovat tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, sekä hengittäviä.

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.