Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETUllr D Ski Pant M -miesten kuorihousut

Miesten väljämittaiset lasku/snoukka housut tilavilla cargotaskuilla. Valmistettu kierrätysmateriaalista. Joustava kangas , ventilaatiot, Vedenpitävä Helly TEch Perfomance kalvollinen tekninen kangas sekä muut yksityiskohdat  takaavat suoritukseen erinomaiset lähtökohdat.

230,00 €
Väri
Musta
Harmaa
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten suojaavat, kestävät ja vedenpitävät cargolaskuhousut, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Vedenpitävällä/hengittävällä ja tuulenpitävällä HELLY TECH® PERFORMANCE kalvolla varustettu kangas yhdistettynä  PFC-vapaaseen , Vettä hylkivä käsittely antaa lisäsuojaa.

Äärimmäisen liikkumisvapauden takaamiseksi näissä hiihtohousuissa on 2-suuntainen joustava kangas ja muotoilllut leikkaukset. Kangasvahvikkeet, mukaan lukien haarakiila ja kaksinkertainen kangas lahkeessa.

 • Kaikki saumat teipattu
 • Kaksi kerros rakenne, vuorilliset
 • Housuissa tilavat säilytystaskut
 • Vyölenkit
 • Tuuletusaukot lämmön vapauttamiseksi
 • Lahkeensuissa vahvikkeet
 • RECCO-transponderi®
 • Regular fit -mitoitus

Tuotenumero
65881

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Helly Hansen

Teknologiat

YKK®

YKK® vetoketjut ovat monen vuoden kokemuksen ja uniikin asiantuntemuksen tulos. Laadukkaat YKK® tuotteet ovat kestäviä ja ne ottavat päivittäisen elämämme hasteet vastaan.

HellyTech® Performance

HellyTech® Performance on sinun tekninen muuri jokaiseen ulkoaktiviteettiin, jossa suoritus on tärkein ja vesikontakti väistämätön. Vedenkestävä, hengittävä teknologia siirtää kosteuden pois keholta, pitäen sinut kuivana ja lämpimänä, jolloin voit tehdä parhaasi.

Vedenpitävyys - ja hengittävyysarvot välillä 10.000–20.000, tyypillisesti noin 15.000mm ja 15.000g/24h/m2

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

 • resurssien tuottavuus
 • kuluttajien turvallisuus
 • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
 • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

SKI FREE

SKI FREE edulla saat lasketteluhissilipun puoleen hintaan tai 2 lippua yhden hinnalla riippuen hiihtokeskuksesta. Katso lisää: 

https://www.hellyhansen.com/skifree/

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.