Sisältöön

Verglas Glacier Down Jacket W -naisten untuvatakki

Naisten Helly Hansen Ultra kevyt ,lämmin sekä muhkea untuva -vanu toppatakki. Vartalossa lämmin untuva , hupussa sekä olka-kylkipaneeleissa Primaloft Silver vanua. Kaunis ja naisellinen leikkaus.

350,00 €
Väri
Musta
Violetti
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten Helly Hansen Ultra kevyt ,lämmin sekä muhkea  untuva -vanu toppatakki. Vartalossa lämmin untuva , hupussa sekä olka-kylkipaneeleissa Primaloft Silver vanua. Kaunis ja naisellinen leikkaus.

  • Pintakangas untuvan pitävää 20D nano ripstop kangasta, PFC vapaa DWR käsittely.
  • Vartalossa lämmin Allied Downin sertifioiuta laadukas 85/15 untuva,  kosteuden kanssa helpommin kosketuksissa olevat takin osat kuten ;hupussa sekä olka-kylkipaneeleissa 133 gr vettähylkivää  Primaloft Silver vanua.
  • Hupussa sekä helmassa kiristysnyörit, erillinen vetoketjullinen sisäpovitasku, erilliset sisäverkko taskut hanskoille tai pipolle.
  • Hihansuissa joustava ja siisti resori. takki pakkautuu omaan varustepussukkaansa.

 

Tuotenumero
63025

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

YKK®

YKK® vetoketjut ovat monen vuoden kokemuksen ja uniikin asiantuntemuksen tulos. Laadukkaat YKK® tuotteet ovat kestäviä ja ne ottavat päivittäisen elämämme hasteet vastaan.

Responsible Down Standard (RDS)

Responsible Down Standard (RDS) on standardi, jossa kiinnitetään erityishuomiota untuvan ja höyhenien tuotannossa käytettävien eläinten hyvinvointiin. Standardi ei hyväksy eläinten pakkosyöttämistä ja/tai höyhenien ja untuvan keräämistä eläviltä linnuilta.

  • RDS on yksityinen ja vapaaehtoisuuteen perustuva maailmanlaajuinen standardi
  • Yhteistyössä eläinten hyvinvointiin liittyvien tahojen, alan asiantuntijoiden, brändien ja jälleenmyyjien kanssa
  • Untuva merkitään virallisesti "RDS Certified" -logolla
  • Untuvan koko toimitusketju on jäljitettävissä

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.