Sisältöön

Trailfly Ultra G 280 W -naisten maastojuoksukengät

Istuvuus:5 Droppi:8 Urasyvyys:4mm Välipohja:FLYSPEED Päkijä:14mm Kanta:22mm Pohjamateriaali:Graphene Paino:280 g

129,00 €
Hinta verkossa
195,00 € -33 %
30pv alin hinta: 195,00 € Lisätietoa
Väri
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen Trailfly Ultra G 280 W ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Erittäin kevyt TrailFly Ultra G 280 pitkän matkan maastojuoksukenkä, jossa ei ole vain kestävä grafeenipohja, vaan myös erityinen välipohja, FLYSPEED-vaimennusvaahto, joka onnistuu yhdistämään mukavan välipohjan pitkille matkoille parhaalla tehokkuudella. Uusi pohja kestää tehokkaasti epätasaisia ​​polkuja: Joustava järjestelmä 8 mm syvällä Adapter-Flex™-uraulkopohjalla mukautuu epätasaisuuteen ja antaa sinun reagoida nopeasti ja turvallisesti juoksusi aikana. Vahvistettu neulepäällinen on kevyt, hengittävä ja riittävän tukeva. 

Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Maasto
Lesti:Leveä
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
1078S01

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Inov-8

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.