Sisältöön

Ane Hiking Shorts -naisten shortsit

Naisten treenishortsit.

99,00 €
Väri
Musta
Vihreä
Punainen
Keltainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kari Traa Ane Hiking Shortsit ovat naisten tyköistuvat treenishortsit, joissa on 4-suuntaan joustava materiaali ja haarakiila. Nopeasti kuivuva kangas siirtää kosteutta pois iholta. Joustava helma ja silikoniraidat estävät liukumisen ja kätevissä reisitaskuissa voi säilyttää pientavaroita. Shortsit on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kun taas OEKO-TEX® 100 -sertifikaatti tarkoittaa, että pää-/kontrastikangas ei aiheuta haittaa terveydelle.

  • Päämateriaali: 71% kierrätetty polyamidi, 29% elastaani. Kontrastikangas: 95% polyamidi (josta 59% kierrätettyä), 5% elastaani.
  • Kierrätetty polyamidi on OEKO-TEX® 100 -sertifioitua.

Tuotenumero
623045

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Kari Traa

Teknologiat

OEKO-TEX® Standard 100

Standard 100 sertifikaatin omaavien tuotteiden osalta voit olla varma, että jokainen tuotteen valmistukseen käytetty materiaali ja komponentti on testattu, etteivät ne sisällä käyttäjän terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita. Testit suorittavat itsenäiset OEKO-TEX® kumppani-instituutiot kattavan OEKO-TEX® kriteeristön perusteella. Kriteeristöä päivitetään ja täydennetään vähintään kerran vuodessa uusimman tutkimustiedon mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.