Sisältöön

Nora 2.0 Long Sleeve -naisten pitkähihainen paita

Naisten pitkähihainen treenipaita.

49,00 €
Väri
Violetti
Vihreä
Pinkki
Musta
Sininen
Vihreä
Valkoinen
Punainen
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kari Traa Nora 2.0 Long Sleeve on uusi versio klassisesta KT-treeni pitkähihaisesta paidasta. Kevyt kierrätyspolyesterikangas on mukava joustaessaan 4-suuntaan. Rento leikkaus, pyöreä kaulus, nopeasti kuivuva materiaali sekä ohuet saumat jättävät keskittymisen itse treenaamiseen. Yksiosainen kainalon verkkokangaspaneeli hengittää loistavasti samalla mahdollistaen ääriliikkeet.

  • Materiaali: 89% kierrätettyä polyesteria, 11% elastaania. Kontrastikangas: 92% polyesteri, 8% elastaani
  • Kaikki kankaat ovat Oeko-Tex® 100 ja bluesign® -sertifioituja
  • Heijastava yksityiskohta edessä
  • Regular fit

Tuotenumero
623206

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Kari Traa

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

OEKO-TEX® Standard 100

Standard 100 sertifikaatin omaavien tuotteiden osalta voit olla varma, että jokainen tuotteen valmistukseen käytetty materiaali ja komponentti on testattu, etteivät ne sisällä käyttäjän terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita. Testit suorittavat itsenäiset OEKO-TEX® kumppani-instituutiot kattavan OEKO-TEX® kriteeristön perusteella. Kriteeristöä päivitetään ja täydennetään vähintään kerran vuodessa uusimman tutkimustiedon mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.