Sisältöön

Sanne Hiking Midlayer -naisten fleecepaita

Naisten välikerrostakki

119,00 €
Väri
Punainen
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kari Traa Sanne Hiking Midlayer on erittäin pehmeä ja lämmin, joka pitää lämpimänä, tyyliä unohtamatta  Säädettävä huppu, korkea kaulus ja pudotettu helma pitävät viiman loitolla. Kainalon paneelit mahdollistavat käsien nostamisen ilman hihojen ylös nousemista. Käsitaskut ovat turvallinen paikka kuljettaa pientavaroista. Ulkoilua puhtaalla omallatunnolla, takki on valmistettu kierrätysmateriaaleista. 

  • Harjattu sisäpinta
  • Huppu korkealla kauluksella
  • Rintatasku
  • Kaksi vetoketjullista käsitaskua
  • Päämateriaali 95% kierrätetyä polyesteriä
  • Vuorimateriaali:  92% kierrätettyä polyesteriä, 
  • Päämateriaali OEKO-TEX® 100-sertifioitua

Tuotenumero
623188

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Kari Traa

Teknologiat

OEKO-TEX® Standard 100

Standard 100 sertifikaatin omaavien tuotteiden osalta voit olla varma, että jokainen tuotteen valmistukseen käytetty materiaali ja komponentti on testattu, etteivät ne sisällä käyttäjän terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita. Testit suorittavat itsenäiset OEKO-TEX® kumppani-instituutiot kattavan OEKO-TEX® kriteeristön perusteella. Kriteeristöä päivitetään ja täydennetään vähintään kerran vuodessa uusimman tutkimustiedon mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.