Sisältöön
Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset... Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset julkaistu!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETVilde Thermal Jacket -naisten softshelltakki

Tekninen softshelltakki ulkoiluun sekä syys-/talvijuoksuun.

95,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 159,00 €
30pv alin hinta: 95,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kari Traa Vilde Thermal Jacket on tekninen treenitakki, jolla voit hiihtää tai ulkoilla sekä juosta. Takissa on hengittävät kainalopaneelit, strategisesti sijoitettu eristys ja harjattu sisäpuoli mukavuutta varten. Sivulla oleva halkaistu helma lisää tuuletusmahdollisuuksia. Tuulen- ja vedenkestävä Vilde Thermal on takki, jonka tarvitset karujen ja vaihtelevien talviolosuhteiden väliin. Kauniit printit, jotka ovat heijastavia yksityiskohtia.

  • Päämateriaali: Polyesteri 100%.
  • Kontrastikangas: Polyesteri 86%, Elastaani 14%.
  • 2. Kontrastikangas: Polyesteri 91%, Elastaani 9%.
  • 3. Kontrastikangas: Polyesteri 100%
  • Vuori: Polyamidi 87%, Elastaani 13% 
  • 5000 WP
  • 5000 MVP

Tuotenumero
623355

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Kari Traa

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.