Sisältöön

Fossila Jacket W D-fit -naisten vanutakki

Luhta takki naisille ulkoiluun. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vanu on untuvajäljitelmää, joka on lämmin mutta kevyt. Reilumpi Plus-koko.

89,90 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 179,00 €
30pv alin hinta: 89,90 € Lisätietoa
Väri
Vihreä
Musta
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Luhta kevytvanutakki naisille ulkoiluun. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vanu on untuvajäljitelmää, joka on lämmin mutta kevyt. Reilumpi Plus-koko. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. 

Tuote sisältää REPREVE®-kuitua, joka on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, mukaan lukien käytetyistä muovipulloista. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. 

  • Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. 
  • Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. 
  • Toppaus on untuvajäljitelmää, joka tarjoaa tehokkaan lämmöneristyksen, mutta tuntuu kevyeltä. 
  • Säädettävä kiinteä huppu. 
  • Elastiset hihansuut. 
  • Kaksi vetoketjullista etutaskua. 
  • Vetoketju edessä.
  • Joustava helma. 
  • Logomerkki. 
  • Takapituus (koko 40+): 75cm.
Erikoismitoitus:plus-mitoitus

Tuotenumero
34123444LD/

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Luhta

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.