Sisältöön

Moab Fst 3 Thermo Mid Wp W -naisten pitopohjakengät

Lämmin pitopohjajalkine vedenpitävyydellä, kantavaimennuksella sekä palkitulla Vibram Arctic Grip pohjalla.

209,00 €
Väri
Musta
Violetti
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten nastattomat pitopohja-jalkineet, joka on kehitetty ennen kaikkea haasteelliselle jäiselle vesikelille ja talven vaihtuviin olosuhteisiin. ISPO Golden Award palkittu Vibram pitopohja - ja talvijalkine, josta ei ominaisuuksia puutu. 

  • Jalkineen päällinen nahkaa ja hengittävää verkkoneulosta TPU-vahvikkein.
  • Täysin vedenpitävä M-Select DRY kalvorakenne, jossa myös teipatut saumat.
  • 100g vanueriste suojaa kylmältä.
  • Pehmeä ja lämmmin ConductorTM fleece vuori
  • Anatomisesti muotoiltu ja irrotettava M Select™ FIT.ECO  EVA-pohjallinen. Pojallisen päällinen lampaan villaa.
  • Jalkineen sisävuoressa ja pohjallisessa M-Select FRESH antibakteerikäsittely hajuhaittoja vastaan.
  • Uusi 15% kevyempi ja vaimentavampi EVA-välipohjamateriaali.
  • Välipohjassa Nylon-vahvike tukevoittamassa askellusta.
  • Kannassa Air Cushion vaimennus
  • Patentoitu Vibram Arctic Grip pitopohja, jolla saadaan hyvä pito esim. jäisellä vesikelillä. Jalkineella kuitenkin mukava kävellä sisätiloissa (kaupat jne.) tai esim. paljaalla asfaltilla. Pohjassa myös Thermomatic solu, joka vaihtaa väriä sekä indikoi siten kylmiä ja mahdollisesti liukkaita kelejä.

Tuotenumero
J036466

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Merrell

Teknologiat

M-SELECT DRY

M-SELECT DRY - tuotteet ovat täysin vedenpitäviä (myös teipatut saumat). Tuotteet suojaavat ulkoiselta kosteudelta ja sateelta siirtäen liikkumisesta johtuvan kosteuden pois iholta.

Huom! GORE-TEX® ja M-SELECT DRY -jalkineiden kanssa tulee käyttää teknistä sukkaa, joka siirtää kosteuden pois iholta toisin kuin esimerkiksi puuvillasukka.

M-SELECT WARM

M-SELECT WARM –lämpöeriste heijastaa kehosta lähtevän lämmön takaisin jalkineen sisään. Vanu eristää tehokkaasti kylmältä,  ilman paksua toppausta.  Materiaali säilyttää ilmavuuden ja keveyden eikä ime itseensä kosteutta.

M-SELECT FRESH

M-SELECT FRESH on luonnonmukainen, antibakteerinen suojakäsittely, joka vähentää hien ym. hajun syntymistä sekä vähentää haitallisten bakteerien syntymistä jalkineen sisään.

Air Cushion®

Air Cushion® vaimennetut välipohjat löytyvät lähes kaikista Merrell jalkineista. Ilmatyyny vaimentaa tärähdystä ja iskua jopa nelinkertaisesti kehon painoon nähden ja se myös parantaa vakautta keskittäen kannan tyynyn päälle ja keskelle jalkinetta. Tämän ansiosta jalkineen pohja myös kuluu tasaisemmin.

M-SELECT FIT.ECO

Anatomisesti muotoiltu pohjallinen, joka on valmistettu kierrätetystä materiaalista. 

Vibram Arctic Grip

Patentoitu Vibram Arctic Grip pitopohja, jolla saadaan nastakenkämäinen pito esimerkiksi jäisellä vesikelillä. Jalkineella kuitenkin mukava kävellä sisätiloissa (kaupat jne.) tai esimerkiksi paljaalla asfaltilla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.