Sisältöön

Terran 4 Backstrap W -naisten urheilusandaalit

Naisten tyylikäät, nahkaiset vapaa-ajan sandaalit urheilujalkineen ominaisuuksilla. Sandaalissa muotoutuva sisäpohja ja vaimentava FloatMax välipohja.

100,00 €
Väri
Ruskea
Beige
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten tyylikäät, nahkaiset vapaa-ajan sandaalit urheilujalkineen ominaisuuksilla. Sandaalissa jalan mukaan muotoutuva sisäpohja ja vaimentava FloatMax välipohja.

  • Päällinen laadukasta nahkaa
  • Tarrasäädöt
  • Sisäpohja pehmeää mikrokuitua
  • Sisäpinnassa Cleansport NXT™ antibakteerikäsittely hajuhaittoja vastaan
  • Sisäpohja jalan mukaan muotoutuvaa mikrokuidulla päällystettyä FloatMax™ foamia
  • Super Rebound Compound-välipohja jossa Nylon tuki vakauttamassa askellusta
  • Pitävä kumiseosulkopohja 

Tuotenumero
MERJ006412

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sandaalit, Merrell

Teknologiat

Air Cushion®

Air Cushion® vaimennetut välipohjat löytyvät lähes kaikista Merrell jalkineista. Ilmatyyny vaimentaa tärähdystä ja iskua jopa nelinkertaisesti kehon painoon nähden ja se myös parantaa vakautta keskittäen kannan tyynyn päälle ja keskelle jalkinetta. Tämän ansiosta jalkineen pohja myös kuluu tasaisemmin.

Aegis

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.