Sisältöön

Air Winflo 10 W -naisten juoksukengät

Naisten neutraalin tuen juoksukengät 

119,00 €
Väri
Valkoinen
Musta
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Erikoisetu Air Winflo 10 W -tuotteen ostajalle

Nike Everyday Cushioned Training Crew Socks 6 pr

19.90 € 24.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Air Winflo 10 -juoksukenkien jalan etuosaan on luotu lisää tilaa joustavuuden ja pehmeän tuntemuksen lisäämiseksi. Air Winflo 10 -mallissa on uusittu varvaslaatikko, joka tarjoaa paremman istuvuuden kaikille jalkatyypeille verrattuna Winflo 9 -malliin. Lisäksi  kauluksen mukavuutta ja istuvuutta on parannettu pehmusteella.  Pehmuste auttaa pehmentämään iskuja, kun jalat osuvat maahan. Täyspitkä Nike Air -pehmuste antaa sinulle pehmeän ja mukavan tuntuman. Välipohjan pehmeä vaahtomuovi toimii Nike Air -pehmusteen kanssa ja antaa joustavuutta.

  • Tuki: neutraali
  • Vaimennus: keskitasoinen
  • Varvaspäällystys lisää kestävyyttä
Harjoitusalusta:Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
DV4023

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Nike

Teknologiat

Air

Nike:n ilmatyyny, jonka tarkoituksena on toimia iskunvaimennuksena jalkoihin ja sitä kautta selkään kohdistuville voimille.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.