Sisältöön

In-Season TR 13W -naisten treenikengät

Naisten monikäyttöiset treenikengät

87,90 €
Väri
Musta
Punainen
Violetti
Violetti
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Erikoisetu In-Season TR 13W -tuotteen ostajalle

Nike Everyday Cushioned Training Crew Socks 6 pr

19.90 € 24.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Monipuoliset Nike In-Season TR 13 tarjoaa sopivat moneen menoon aina jumppatunnilta sisäjuoksuun. Välipohjan pehmeä pehmuste mahdollistaa sujuvan liikkeen juoksumatolla juostessa.Kengän nauhat pitävät jalan tukevasti paikallaan myös sivuttaisliikkeissä. Pehmeä välipohja on yhdistetty vakaaseen alustaan, joka mahdollistaa sivuttain liikkumisen, sivuliikkeet ja lyhyet spurtit. Mukava kaulus tarjoaa pehmeän tunteen ja tukea. Hengittävä jalkaterän verkko lisää suorituskykyä ja auttaa pitämään tuntuman mukana. 

  • Kestävät päällysteet 
  • Sileä pehmuste
  • Turvallinen tuntuma

Tuotenumero
DV3975

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Treenikengät, Nike

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.