Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINReact Pegasus Trail 4 W -naisten maastojuoksukengät

Nike React Pegasus Trail 4 -juoksukengät monipuoliseen maastoon.

140.00 €
Väri
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Juokseminen on intohimosi, joka vie sinut uusille teille etsiessäsi uusia seikkailuja ja tavoitteita. Anna Nike React Pegasus Trail 4 -juoksukenkien viedä sinut sinne ja takaisin sen tukevan mutta joustavan muotoilun ansiosta. Pohjan pito auttaa sinua kulkemaan kallioisessa maastossa, tarjoten silti tasaisen ajon myös tiellä. Kengän kehittämisessä on hyödynnetty juoksijoiden palautteita. Varpaiden kohdalla on enemmän kerroksia erinomaisen kestävyyden varmistamiseksi. Flywire-tekniikka tukee jalan keskiosaa juostessa. Nike React -teknologia on kevyt, kestävä, ja tarjoaa tasaisen ja herkän ajon. Kumipohjassa on pitourat tuoden pitoa jalkasi avainalueilla, auttaen sinua pysymään pystyssä ja vakaana kivisillä poluilla. Ulkopohjan kumi kietoutuu jalan etuosaan lisäämään kestävyyttä ja suojaa.

 

Droppi (mm):9-10
Harjoitusalusta:Maasto
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
DJ6159

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Nike

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.