Sisältöön

W Pegasus 40 -naisten juoksukengät

Naisten neutraalin tuen juoksukengät

139,00 €
Väri
Punainen
Valkoinen
Musta
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen W Pegasus 40 ostajalle

FootBalance QUICKFIT CONTROL

54.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Mitä tukevampi kenkä, sitä enemmän vakautta se voi antaa askelellesi. Nike Pegasus 40 -juoksukenkien tuen ja pehmusteen yhdistelmä tekee jokaisesta askeleesta mukavan ja turvallisen. Kengät sopivat pitkille ja lyhyille lenkeille, ja ne tarjoavat askeleelle sujuvan liikeradan kantapäästä varpaisiin. Responsiiviset kengät antavat hieman enemmän joustoa askeleeseesi saadaksesi enemmän irti juoksustasi.

Pegasus 40 -mallin kauluksen ympärillä olevaa vaahtopehmustetta on lisätty istuvuuden ja mukavuuden parantamiseksi. Myös sisävuorauksia ja pehmusteita on parannettu. 

  • Keskitasoinen vaimennus
  • Neutraali tuki
  • Nike React -tekniikka
Harjoitusalusta:Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
DV3854

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Nike

Teknologiat

Zoom Air

Ilmatyynyvaimennus, joka on hieman matalampi, kuin "perus" AIR - vaimennus. Sopii juoksukenkiin, kun halutaan tehokas ja nopeasti reagoiva vaimennus. Kyseistä vaimennustyynyä löytyy koko pohjan pituisena, kannan sekä päkiän kokoisena. Ilmatyynyn paksuus on noin 8-10 mm, riippuen kengästä sekä onko kyseessä kanta- vai päkiävaimennus.

React

Nike React on 11 % pehmeämpi ja 13 % kimmoisampi kuin Lunarlon-vaahtomuovi. Lisäksi Nike React on 5 % kevyempi kuin LunarEpic Low Flyknit 2. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.