Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETNitro Team Wide Lumilauta Nitro Team Wide Lumilauta Nitro Team Wide Lumilauta Nitro Team Wide Lumilauta
Nitro Team Wide Lumilauta
Nitro Team Wide Lumilauta
Nitro Team Wide Lumilauta
Nitro Team Wide Lumilauta

Team Wide Lumilauta

Miesten lumilauta

599,00 €
Väri
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

NITRO TEAM WIDE LUMILAUTA

Team on lautamallistomme kivijalka. Mallilla on voitettu X Games- ja olympiakultaa, kuvattu freeride-elokuvia vuoristoissa ja pidetty läjäpäin hauskaa lähimmän kotikeskuksen parkissa.

Team Wideä suosittellaan perusmallin tilalle, jos kenkäsi on kokoa 45 tai isompi.

Vertaansa vailla oleva hinnan ja suorituskyvyn suhde. Team on koko Nitron lautavalikoimasta ykkösvaihtoehto monelle tiimiläiselle.

Miksi näin? Team on monipuoliseen laskemiseen sopiva directional twin, eli twin-lauta, jossa nose on pidempi. Se kestää vauhtia hyvin ja Teamin perinteinen camber tarjoaa tarkan laskutuntuman.

  • Nopea, sintrattu pohja.
  • Jämäkkä True camber pelittää parkkien isoilla linjoilla ja tarjoaa verrattoman laskettavuuden.
  • Kestää vauhtia eikä petä alta tiukoissakaan tilanteissa.
Laskutyyli:All mountain,Park,Freeride,On-Piste
Laudan muoto:Directional
Laudan profiili:Camber
Laudan profiili - lisätieto:True Camber
Pohja:Sintrattu

Tuotenumero
833022

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Nitro

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.