Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. On Mid Sock M On Mid Sock M On Mid Sock M On Mid Sock M On Mid Sock M
On Mid Sock M
On Mid Sock M
On Mid Sock M
On Mid Sock M
On Mid Sock M

Mid Sock M -miesten nilkkasukat

Performance Mid Sock tarjoaa kevyen ja hengittävän muotoilun, jossa on tiukka istuvuus ja hienovarainen tuki. 100 % kierrätettyä polyesteriä.

21,90 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Performance Mid Sockin uusi painos tarjoaa kevyen ja hengittävän muotoilun, jossa on tiukka istuvuus ja hienovarainen tuki. Leikkaus on juuri tarpeeksi korkea antamaan sekä suojan että suorituskyvyn tunteen. Sukka on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteristä, ja siinä on tekninen verkkopaneeli, joka pitää lämpötilan täydellisessä tasapainossa. Viilentää, kun asiat lämpenevät sekä tarpeeksi lämpimät, jotta jalat eivät kylmene – mitä tahansa oletkin tekemässä. Kaaren kuvio laukaisee sensoriset reseptorit valmistelemaan jalkasi juoksua varten, kun taas Swiss Engineering pitää sukan tiukasti paikoillaan suorituskykystandardien mukaisesti, jotka eivät luista.

- luistamattomat

- hyvä lämmönsäätely

 

Tuotenumero
31200064

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukat, On

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.