Sisältöön

Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m
Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m
Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m
Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m
Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m
Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m
Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m
Rocktape H2O kinesioteippi 5cmx5m

H2O kinesioteippi 5cmx5m

H2O-teipeissä käytetään samaa liimaa, kuin muissakin RockTapen kinesioteipeissä, mutta sitä on siinä vain hieman enemmän.

17,90 €
Väri
Beige
Musta
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

RockTape on pituussuunnassa 180 % joustava kinesiologinen teippi, jolla voidaan mm. nopeuttaa paranemista, lievittää kipua ja hoitaa erilaisia urheiluvammoja. H2O-kinesioteippi sopii erityisesti vesiurheiluun, rankempiin lajeihin ja esim. jalkapohjiin. H2O-teipeissä käytetään samaa liimaa, kuin muissakin RockTapen kinesioteipeissä, mutta sitä on siinä vain hieman enemmän. 

– 97 % Puuvilla, 3% Nylon– Joustaa 180 %, ei rajoita liikettä– Akryylipohjainen liima, ei sisällä sinkkia ja lateksia– Kertakäyttöinen– Yhdestä rullasta saa 5-10 teippausta– Pysyy hyvin iholla noin 5-7 päivää– Teipin leveys 5 cm, rullassa 5 m teippiä (5cmx5m)

Tuotenumero
RCT100H2O

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Rocktape

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.