Sisältöön

Cx Eskin Hard + Shift Bdg -pitopohjasukset

Harrastajan pitovoiteluvapaa karvapohjasuksi. Suksessa on entistä kevyempi STRINGER ydin, varmatoiminen eSKINGRIP+ pitokarva ja Prolink SHIFT PRO side.

370,00 €
Sukset + siteet
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Salomon CX eSKIN on harrastajan pitovoiteluvapaa perinteisen karvasuksi. 

Suksessa on uusi entistä kevyempi suksen ydin STRINGER vaahtoydin. Yhdessä ydin ja sport profiili parantavat toimivuutta vaihtelevissa lumiolosuhteissa.  Suksen G4 Race pohja, yhdessä eSKINGRIP+ "karva" insertin kanssa tarjoavat varman pidon ja luiston kaikissa lumiolosuhteissa. My Custom Ski jäykkyys mittausjärjestelmä mahdollistaa yksilöllisen suksenvalinnan kuluttajan tason mukaan. Suksen Prolink Shift PRO siirrettävällä siteellä voi säätä luiston ja pidon suhdetta vaihtuvissa lumiolosuhteissa. 

 

UUSI STRINGER YDIN

Stringer ydin on 20% edeltäjäänsä kevyempi, painoa on otettu pois suksen keskiosalta ja tämä tekee erityisesti suksen kärjen ja kannan tuntuman kevyemmäksi. Kevyempi kärjen ja kannan tunne helpoittaa suksen hallintaa.

 

PROLINK SHIFT PRO SIDE

Sukseen on valmiiksi asennettu UUSI Salomonin Prolink Shift PRO siirrettävä side. Side mahdollistaa siteen siirtämisen eteen- sekä taaksepäin, siirrettävä side antaa lisää toimintavarmuutta ja laajuutta vaihtuvissa olosuhteissa Shift Pro siteen säätäminen on helppoa. Sidettä siirttämällä pystyt varmistamaan suksen toimivuuden kaikissa olosuhteissa oikean pidon ja luiston suhteen.

  • eSKINGRIP+ pitokarva
  • G4 pohjamateriaali
  • STRINGER ydin
  • PROLINK SHIFT PRO side
  • My Custom ski
  • Paino 1400 grammaa (201cm suksi)
Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Perinteinen NNN,Perinteinen Prolink,Perinteinen Prolink Shift,Turnamic Classic
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L47402300

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.