Sisältöön

Cx Vitane Prolink -naisten perinteisen hiihtomonot

Lämmin ja hyvin istuva Salomon CX prolink Vitane perinteisen mono on hyvän harrastajan tukeva mono naisille. Mono aukeaa hyvin, joten sen on helppo pukea jalkaan. 

170,00 €
Väri
Musta
Koko

Hiihtomonon valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lämmin ja hyvin istuva Salomon CX prolink Vitane perinteisen mono on hyvän harrastajan tukeva mono naisille. Mono aukeaa hyvin, joten sen on helppo pukea jalkaan. Pehmeässä ja istuvassa sisäkengässä jalkasi viihtyvät. Monossa on Quicklace kevlar pikanauhoitus sekä kantapään kiristys, jotka auttavat parantamaan istuvuutta. Thinsulate vuori pitää jalan lämpimänä. Naisten lesti

 

Yhteensopivuus: Prolink, NNN ja Turnamic siteisiin.

Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Perinteinen NNN,Perinteinen NNN NIS,Perinteinen Prolink,Turnamic Classic,Perinteinen Prolink Shift

Tuotenumero
L47032800

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

Teknologiat

Quicklace

Pitävä varma pikanauhoitus. Pikalukko sekä kevlar-vahvistettu nauha. Nauhat eivät pääse aukeamaan itsestään ja nauhan päille on kengässä oma nauhatasku.

Vegaaninen

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä raaka-aineita

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.