Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINOutlife Bottles 550ml/18oz -juomapullo

Monipuolinen pehmeä pullo jokapäiväiseen seikkailuun. 550ml/18oz. Nopeasti kuivuva pullo 42mm korkilla. OUTLIFE sarjaan yhteensopiva. PFC vapaa.

25.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Sininen
Musta
Valkoinen
Sininen
Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Monipuolinen pehmeä pullo jokapäiväisiin seikkailuihin.

OUTLIFE pehmeä pullo on helppo ottaa mukaan minne ikinä suuntaatkaan retkelläsi. Pullon kyljestä näet koko ajan kuinka paljon sinulla on nestettä jäljellä ja kun pullo on tyhjä pakkautuu se pieneen tilaan. Pullossa on helppokäyttöinen venttiili sekä 42mm korkki. Pullo sopii täydellisesti OUTLIFE sarjan reppujen kanssa.

Ominaisuudet:

  • 550ml / 18oz.
  • 42mm korkki.
  • Tasainen pohja.
  • PFC vapaa.

Tuotenumero
LC1636600

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.