Sisältöön
Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset... Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset julkaistu!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETRadium Photochromic -miesten laskettelulasit

Laadukas ja moderni laskettelulasi, 3 kerros foam kehyksessä tekee lasista hyvin istuvan ja mukavan. Auringon valon mukaan tummeneva/vaaleneva inssi.

130,00 €
Väri
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Salomon RADIUM PHOTO on moderni ja erittäin laadukas laskettelulasi, 3 kerros foam kehyksessä tekee lasista hyvin istuvan ja mukavan.  Auringon valon mukaan tummeneva/vaaleneva Photochromic -linssi ja erittäin laaja näkökenttä takaavat hyvän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

Lasin linssi on 100% UV-suojattu. Leveän hihnan sisäpuolella on silikoninauha, joka pitää lasit tiiviisti kypärässä kiinni. Paketissa mukana myös lasien säilytyspussi. 

Anti-fog ja anti-scratch teknologiat varmistavat kirkkaan näkyvyyden. 

  • Photochromic -linssi
  • Airflow system
  • 100% UV Cut
  • Kehys, 3 kerros foam
  • Anti-fog
  • Anti-scratch

Tuotenumero
L47004700

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lasit, Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.