Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Rc9 Nocture Prolink -miesten perinteisen hiihtomonot

Lämmin ja istuva perinteisen mono miehille. Thinsulate sisävuori,  Kantapaan kiristys ja Quicklace naihoitus. Prolink yhteehnsopiva.

180,00 €
Väri
Musta
Koko

Hiihtomonon valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Salomon RC9 on Suorituskykyinen perinteisenmono miehille. Monossa on tukeva kantakuppi joka parantaa kantapään istuvuutta, istuvuutta saat parannettua myös kantapäässä oleva kiristyksen kautta. Monossa on normaali 102mm leveä lesti. Monon jäykkyys päkiän alta on täydellinen perinteisen hiihtoon, jäykkyyden ansiosta voit nauttia vakaudesta ja luotettavasta pidosta. SensiFit-järjestlmä, Quicklace-kiinnitys ja Thinsulate-sisäkenkä varmistavat täsmällisen, lämpimän ja myötäilevän istuvuuden. Monoissa on myös heijastavia yksityiskohtia.

  • Sidejärjestelmä: Prolink
  • Lesti: 102mm
Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Perinteinen NNN,Perinteinen Prolink,Turnamic Classic,Perinteinen Prolink Shift

Tuotenumero
L41159000

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.