Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.S/lab Carbon Eskin Hard + SHIFT IN -side -pitopohjasukset

Aktiiviharrastajan ja kilpakuntoiloijan karvasuksi. Nomex -kenno suksenytimessä, kannassa Thin Ply hiilikuitulaminointi. SHIFT IN siirrettävä side.

700,00 €
Sukset + siteet
Väri
Sininen
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

 S/LAB Carbon eSKIN karvapohjasuksi on Aktiiviharrastajan ja kilpakuntoilijan  kevyt ja varmatoiminen pitovoiteluvapaa kisarunkoinen karvapohjasuksi. 

Suksesta löytyy Salomonin liukas ja kulutuskestävä G5 pohjamateriaali. Suksen race -profiili ja Nomex -kennorakenne antavat erinomaisen lumituntuman jokaiselle liullesi. Kannan thin PLY hiilikuitulaminointi auttaa suksen kiihtymään nopeasti. UUSI!  eSkingrip+ pitokarva antaa varman pidon kaikissa olosuhteissa. My Custom Ski jäykkyys mittausjärjestelmä mahdollistaa yksilöllisen suksenvalinnan kuluttajan tason mukaan. Suksen mukana tulee SHIFT IN siirrettävä side, joka mahdollistaa siteen siirtämisen suksen ollessa jalassa.  Side mahdollistaa siteen siirtämisen eteen- sekä taaksepäin, näin varmistat oikean pidon ja luiston jokaisella hiihtolenkilläsi.

 

  • Suksen ydin: Nomex kenno
  • Pohja: G5
  • Thin ply hiilikuitulaminointi suksen kannassa
  • Pitokarva: eSKINGRIP+
  • Prolink SHIFT IN -side
Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso
Sidetyyppi:Perinteinen Prolink Shift
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L41532700

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.