Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETS/max Eskin M + Shift Rc Bdg -pitopohjasukset

Salomon S/MAX eSKIN karvapohjasuksi on suunniteltu aktiivisille hiihtäjille, joka arvostavat ekologisuutta. Suksessa on uusi SHIFT RACE side.

500,00 €
Sukset + siteet
Väri
Musta
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Salomon S/MAX eSKIN karvapohjasuksi on suunniteltu aktiivisille hiihtäjille, jotka edellyttävät sukselta suorituskykyä ja vakautta. Suksessa on täysin uudenlainen suksen ydin nimeltään S-Core 45. Suksen ytimestä 45 prosenttia on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, tämä vastaa yhdeksää kierrätettyä muovipulloa.

 

Suksi on suunniteltu S/LAB Carbon Classic–  World Cup suksen pohjalta. Suksen paksuus ja sivuprofiili ovat samat kuin World Cup suksessa, jotta sukseen saadaan maksimaalinen pito, luisto ja suorituskyky.  S/MAX eSKIN karvapohjasuksi on pitovoiteluvapaa perinteisen suksi. Yhdessä uuden Shift-race siteen kanssa aktiivihiihtäjä saa toimintavarman ja suoristuskykyisen suksen vaihteleviin lumiolosuhteiin.

 

S-CORE 45

Suksessa on täysin uudenlaisen suksen ydin nimeltään S-Core 45. Suksen ytimestä 45 prosenttia on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. (prosenttiosuus on mitattu 201cm pituisesta suksesta, joka vastaa yhdeksää kierrätettyä muovipulloa). S-Core 45 on täydellinen yhdistelmä keveyttä, kierrätettyä PET -materiaalia sekä Densolite materiaalin kestävyyttä.

 

PROLINK SHIFT RACE SIDE

Sukseen on valmiiksi asennettu UUSI Salomonin Prolink Shift Race siirrettävä side. Side mahdollistaa siteen siirtämisen eteen- sekä taaksepäin, siirrettävä side antaa lisää toimintavarmuutta ja laajuutta vaihtuvissa olosuhteissa Shift Race side on Racing kategorian kevyt side. Sidettä siirttämällä pystyt varmistamaan suksen toimivuuden kaikissa olosuhteissa oikean pidon ja luiston suhteen.

 

  • S-CORE 45 suksen ydin
  • G5 pohjamateriaali
  • My Custom ski suksenvalinta tarra
  • eSKINGRIP+ pitokarva
  • Fluorivapaa voitelu by SWIX
  • Paino: 1360 grammaa (201cm)

 

Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija,aktiivi- ja kilpataso
Sidetyyppi:Perinteinen NNN,Perinteinen Prolink,Turnamic Classic,Perinteinen Prolink Shift
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
L47415100

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.