Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Thundercross W -naisten maastojuoksukengät

Thundercross on naisten kenkä, joka tarjoaa dynaamisen vaimennuksen ja askelluksen teknisille maastolenkeillesi erinomaisella pidolla. 

140,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Thundercross on kenkä, joka tarjoaa dynaamisen vaimennuksen ja askelluksen lenkeillesi. Thundercross on Ranskan alpeilla kehitetty ja testattu dynaaminen kenkä erinomaisella pidolla ja tarkkuudella. Kenkä toimii erityisen hyvin teknisillä poluilla ja epätasaisessa maastossa. Kengän pitävä Contagrip ulkopohja on 5mm nappuloilla, jotka toimivat missä tahansa maastossa oli se sitten kuinka hankalaa, teknistä tai pelkkää alamäkeä. Kengän välipohjarakenne yhdistettynä Sensifit rakenteeseen tarjoaa mukavan ja dynaamisen askelluksen.

Ominaisuudet:

  • Sensifit rakenne, joka mukautuu jalkaan ja pitää sen paikallaan. Kenkä liikkuu luonnollisesti yhdessä jalan kanssa ja tekee käytöstä miellyttävää.
  • Contagrip®  -ulkopohjakuviointi antaa erinomaisen pidon märillä sekä kuivilla alustoilla.
  • EnergyFoam vaimennus antaa dynaamisen askelluksen
  • Quicklace sotkeutumattomat pikanauhat.
Harjoitusalusta:Hiekka,Maasto
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
L47382700

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Salomon

Teknologiat

Contagrip

Erittäin pitävä ulkopohja, jossa on käytetty useita erikovuisia materiaaleja parhaan pidon ja kestävyyden aikaansaamiseksi.

Quicklace

Pitävä varma pikanauhoitus. Pikalukko sekä kevlar-vahvistettu nauha. Nauhat eivät pääse aukeamaan itsestään ja nauhan päille on kengässä oma nauhatasku.

Sensifit

Sensifit on rakenne, joka sitoo kengän tiukasti jalan ympärille yhdessä nauhoituksen kanssa.

OrthoLite®

OrthoLite® on yksi tunnetuimmista pohjallisten tekijöistä.

OrthoLite®-pohjalliset ovat antibakteerisia, kosteutta siirtäviä pohjallisia, jotka säilyttävät muotonsa pitkään. Ne ovat keveitä, mukavat jalassa ja hengittävät hyvin. Pohjallinen on anatomisesti muotoiltu ja puristettu kosteutta hylkivästä ja hengittävästä PU-vaahdosta, joka on antibakteerikäsitelty tuoksuja vastaan. Ortholite pohjallinen säilyttää 95% vaimennuksestaan ensimmäisen vuoden jälkeen kun vastaava luku EVA-pohjallisessa on vain n. 30%

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.