Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Atlanta 5 -pallo

Select Atlanta jalkapallo. Kevyin 5 koon pallo, joka täyttää FIFA Basic -standardin. Suuniteltu naisille sekä nuorille.

34,90 €
Väri
Violetti
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Select Atlanta jalkapallo, jonka koko 5 on tehty niin kevyeksi kuin se voi FIFA Basic -standardin mukaan olla. Tämä tekee pallosta erinomaisen pelattavan naisille ja nuorille. Loistava vaihtoehto myös niille, jotka siirtyvät ensimmäistä kertaa aikuisten kokoon. Pallossa on Dual Bond -rakenne - se on ommeltu sekä liimattu, jolloin pallo on kestävä ja vettähylkivä. Teksturoitu TPU-pinta on laminoitu yhteen mukavuutta ja pallotuntumaa parantavan 3 mm vaahtokerroksen kanssa. Päällinen koostuu 32 paneelista, jonka rakenne varmistaa, että pallo pysyy muodossaan kovasta käytöstä huolimatta.

  • Uusi v23- väritys
  • Kevyin mahdollinen koon 5 FIFA Basic -standardin pallo
  • FIFA Basic -hyväksytty
  • Dual Bond- rakenne

Tuotenumero
75-74-73960

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Select

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.