Sisältöön

BRILLANT SUPER TB Veikkausliiga -jalkapallo

Veikkausliigan virallinen ottelupallo kaudella 2022! Uusi ylivoimainen jalkapallo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

89,90 €
Hinta verkossa
119,00 € -24 %
30pv alin hinta: 119,00 € Lisätietoa
Väri
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Veikkausliigan virallinen ottelupallo kaudella 2022! Uusi ylivoimainen jalkapallo on valmistettu huolellisesti valituista korkealaatuisista materiaaleista, joissa on klassisen SELECT-pallon ominaisuudet. Pallon päällinen koostuu 32 toisiinsa lämpöliimatusta paneelista. Liimaus tekee pallosta täysin saumattoman ja pallo hylkii vettä erittäin tehokkaasti ja säilyttää alkuperäisen painon pelatessa märissä olosuhteissa. Tyylikäs kuviointi, jossa pallon molemmilla puolilla on eri sävy.

  • Lämpöliimattu
  • Uusi 4mm vaahtomainen kerros pintamateriaalin alla
  • Luonnon kumista valmistettu Zero-Wing sisäkumi
  • Ei tikkauksia (TB/Thermo bonded)
  • Kevyt rakenne
  • Virallinen pelipallo useissa ammattilaissarjoissa

Tuotenumero
15960

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Select

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.