Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Brillant Training DB v24 -jalkapallo

Laadukas Select jalkapallo, joka on kehitetty lippulaivamalli Brillant Super TB mallin pohjalta. 32 paneelinen rakenne on lämpösaumattu ja ommeltu.

44,90 €
Väri
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Laadukas Select jalkapallo, joka on kehitetty lippulaivamalli Brillant Super TB mallin pohjalta. 32:sta paneelista muodostuva rakenne kiinnitetään toisiinsa Dual Bonding -tekniikalla, jossa pinta lämpösaumataan ja ommellaan. DB -tekniikalla estetään veden imeytymistä pallon rakenteisiin, joka pidentää käyttöikää huomattavasti. TPU laminoitu pintamateriaali 3mm pehmeällä foamilla takaa erittäin hyvän pallokontrollin. Synteettinen sisäkumi (SR bladder) ja laadukas venttiili pitää pallon ilmatiiviinä, parantaa vakautta ja hallintaa sekä lisää pehmeän kosketuksen.

  • 32 paneelinen rakenne
  • Dual Bonding (Lämpösaumat ja ompeleet)
  • TPU laminoitu pinta
  • Synteettinen sisäkumi
  • Ilmatiivis venttiili

Tuotenumero
63-64-65168

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Select

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.