Sisältöön

Talento DB Light 3 -jalkapallo

Select Talento on suunniteltu junioreille harjoitus- ja pelipalloksi. Paranneltu PU keinonahka takaa pehmeän kosketuksen palloon.

29,90 €
Normaalihinta: 34,90 €
30pv alin hinta: 29,90 € Lisätietoa
Väri
Pinkki
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Select Talento on suunniteltu junioreille harjoitus- ja pelipalloksi. Paranneltu PU keinonahka takaa pehmeän kosketuksen palloon. Pääsääntöisesti käytettäväksi nurmelle ja tekonurmelle. Talento mallit painavat 30-40g vähemmän kuin vastaavat samankokoiset harjoitus- tai pelipallot, helpottaen lapsen kehitymistä pallollisissa taidoissa.

  • Hyvä pallokontrolli myös märällä ja kostealla kelillä
  • Laminoitu 3mm foam- päällirakenne
  • Butyylisisäkumi parantaa ilmankestoa
  • Tekniset ominaisuudet takaavat suoran lentoradan
  • Erinomainen jalkapallo harjoituksiin ja peleihin junioreille
  • Käsin ommeltu

Tuotenumero
73860

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Select

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.