Sisältöön

Sea To Summit Pro Hammock Double setti Sea To Summit Pro Hammock Double setti Sea To Summit Pro Hammock Double setti Sea To Summit Pro Hammock Double setti
Sea To Summit Pro Hammock Double setti
Sea To Summit Pro Hammock Double setti
Sea To Summit Pro Hammock Double setti
Sea To Summit Pro Hammock Double setti

Pro Hammock Double setti -riippumatto

Pro Hammock on Sea to Summitin näkemys riippumatosta: laadukkaat materiaalit ja kevyt paino. Double on kooltaan isompi vaihtoehto.

109,00 €
Väri
Ruskea
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pro Hammock edustaa Sea to Summitin linjaa korkealaatuisiin ja teknisiin varusteisiin: materiaalit, rakenne, paino, pakkauskoko ja käytön helppous, kaikki huomioitu. Valmistettu pehmeästä ja hengittävästä ripstop nylonista joka myös siirtää kosteutta pois iholta, soljet ovat terästä ja kompressiopussi CORDURA nylonia. Suunniteltu toimimaan yhdessä STS:n puunsuojien kanssa. Sisältää Pro Suspension-kiinnityshihnat, jotka on tehty vahvasta 70D ripstop nylonista, hihnat mahtuva pakkauksen sisään. Mukana toimitetaan Ultra-Sil kompressiopussi. 

Valmistusmateriaalit ja tekniset tiedot

  • Riippumatto: 100% Nylon
  • Soljet: 100% teräs
  • Hihnat: 100% Polyester
  • Kompressiopussi: 100% Nylon
  • Koko: 3x1,9m
  • Painoraja: 180kg
  • Paino: 670g
  • Värit: punainen, vihreä

Tuotenumero
30414787

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sea To Summit

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.