Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETSweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit
Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit
Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit
Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit
Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit
Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit
Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit

Memento RIG Reflective aurinkolasit

Memento RIG Reflective sport performance -aurinkolasit  rentoa muotoilua kaikkiin harrastuksiin.

129,00 €
Väri
Musta
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Memento sport performance -aurinkolasit edustavat progressiivista ja rentoa muotoilua sport performance -aurinkolasikokoelmassa. Mementon määrittelee sen suuri kehys, joka kiertää sylinterimäisen linssin ympäri ja on hieman ohuempi ja kevyempi kuin muut mallit. Mementossa on vakaa ja jäykkä kehys, ja leveämpi applikaatio luo enemmän tilaa linssin ja silmien väliin mukavuutta varten. Memento sopii erinomaisesti kaikkiin kypäröihimme ja maksimoimaan mukavuus. Sisältää kovan kotelon, mikroliinan/-pussin ja kolme nenäkappaletta, jotta voit löytää täydellisen istuvuuden.

RIG® on Sweet Protectionin kehittämä vallankumouksellinen linssiteknologia, joka tarjoaa erinomaisen kontrastia parantavan näön, minimaalisen värivääristymän ja vähentää silmien väsymistä.

 

Tuotenumero
SWE852071

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lasit, Sweet Protection

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.