Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiReima

Reiman valikoimasta löydät täydelliset ulkoiluvaatteet perheen pienimmille säähän kuin säähän.

Selaa valikoimaa: Reima

Reima

Tähtäimessämme on kyky tarjota lapsille voittamatonta suojaa ulkoleikkeihin, jotta he voisivat huoletta leikkiä ja kasvaa isoiksi valmiina siihen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Siksi tarjoamme 0–12-vuotiaille lapsille parhaista teknisistä kankaista valmistetun vaatevalikoiman, joka kattaa jokaisen vuodenajan ja kaikki vaatekappaleet päästä varpaisiin. Tositoimissa testattu mallistomme antaa lapsille mahdollisuuden kokea jokainen vuodenaika mukavissa, turvallisissa ja tyylikkäissä vaatteissa.

Otamme huomioon sekä lasten tarpeet että ympäristön: kehitämme parempia materiaaleja ja panostamme kierrätykseen ja uusiokäyttöön, sillä tahdomme toimia yhä vastuullisemmin. Juuremme ovat Suomessa, ja haluamme viedä pohjoismaista liikkuvan lapsuuden ideaa koko maailmalle. Mietimme perheiden puolesta lukemattomia pieniä asioita, jotta vanhemmat ja lapset ehtivät liikkua ja ulkoilla enemmän yhdessä.

Innostamme lapsia liikkumaan, sillä se on avain parempaan tulevaisuuteen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.