Sisältöön

Swix KN Nero Liisterit Swix KN Nero Liisterit
Swix KN Nero Liisterit
Swix KN Nero Liisterit

KN Nero Liisterit -pitovoide

Vallankumoukselliset Swix Nero liisterit salaisella mustalla lisäaineella, joka mullistaa liisterivoitelun toimivuuden. Etenkin muuttuvissa keleissä!

24.90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Väritön
Violetti
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Vallankumoukselliset Swix Nero liisterit salaisella mustalla lisäaineella,joka on osoittanut suorituskykynsä ja parantaa voiteidentoimintaa kaikilla osa-alueilla. Erinomaisia tuloksia arvokisoissa ja kaikilla tasoilla.

  • MONIPUOLISUUS: Sopii erinomaisesti muuttuviin lumiolosuhteisiin jäätymättä ja erinomaisen toimivuuden taaten.
  • LIANHYLKIVYYS: NERO – liisteri kerää huomattavasti vähemmän likaa ja lumenepäpuhtauksia kuin mikään muu liisteri.
  • SITOUTUMINEN: Uutuus liisteri sitoutuu tiukasti kiinni ja pysyy kuin liimattuna pitoalueella.
  • KULUTUSKESTÄVYYS: Erikoislisäaineen ansiosta NERO tarjoaa varman pidon pidempään ja paremmin kuin perinteiset liisterit.

Kelialueet ja käyttöohjeet:

Swix KN33 Nero Klister+1..-7 Vanha, muuttunut, jäinen lumiHivenen kovempi kuin suosittu KX35 Violet -liisteri salaisella Nero -reseptillä. Toimii erinomaisesti esim. peilikirkkaalla ladulla uuden lumen leijailessa maahan. Todella helppo pinnoittaa esim. VP - sarjan pitovoiteilla.

Swix KN44 Nero Klister-3..+5 Vanha, muuttunut lumiUniversal -tyyppinen liisteri salaisella Nero -reseptillä. Toimii todella laajallakelialueella, etenkin paraikaa muutuvissa olosuhteissa. Sopii niin tykki- kuinluonnonlumellekin. Todella helppo pinnoittaa esim. VP -sarjan pitovoiteilla

 

Tuotenumero
KN

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.