Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETSwix

Swix on ikoninen tuotemerkki, jonka kaikki hiihdon harrastajat tasosta riippumatta tunnistavat. Valikoimasta löydät korkealaatuiset hiihtoasut, suksivoiteet sekä omaan tasoosi sopivat hiihtosauvat.

Swix kategoriat

SWIX

Norjalainen Swix on ikonin asemaan noussut tuotemerkki, jonka tuotteet tunnetaan ympäri hiihtävän maailman. Ensimmäinen Swix -tuote, joka esiteltiin vuonna 1946 oli maailman ensimmäinen tieteellisin menetelmin kehitetty, synteettisistä raaka-aineista valmistettu suksivoide. Innovatiivisten tuotteidensa ansiosta Swix on noussut suksivoiteiden globaaliksi markkinajohtajaksi. Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, jonka kaikki tuotteet ovat myrkyttömiä ja ympäristössä hajoavia. Swix -sauvoilla on viime vuosikymmeninä voitettu eniten arvokisamitaleja. Swix sauvamallistosta löydät helposti hallittavan, jämäkän ja kevyen vaihtoehdon juuri omiin tarpeisiisi tasosta riippumatta. Swix hiihtovaatteet on suunniteltu siten, että voit nauttia hiihdosta enemmän. Hikoile vähemmän, nauti enemmän. Kun kehon lämpötila säilyy tasaisena, on myös energiankulutus pienempi.
Swix auttaa sinua muuttamaan unelmasi todeksi!

Arvostelut: Swix

4.56/5

Perustuu 50 arvosteluun