Sisältöön

The North Face Jester reppu The North Face Jester reppu The North Face Jester reppu The North Face Jester reppu The North Face Jester reppu The North Face Jester reppu
The North Face Jester reppu
The North Face Jester reppu
The North Face Jester reppu
The North Face Jester reppu
The North Face Jester reppu
The North Face Jester reppu

Jester reppu

The North Face klassikkoreppu arkeen ja retkiin, kestäen vuodesta seuraavaan!

59,90 €
Hinta verkossa
80,00 € -25 %
30 päivän alin hinta: 80,00 €
Hinta alunperin: 85,00 €
Väri
Vihreä
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Klassikkoreppu muodostunut Jester reppu toimii arkeen kuin ulkoiluretkiin! Säädettävillä olkahihnoilla ja rintaremmillä saat säädettyä repun juuri sinun selkään sopivaksi. Reppu kestää selässä pyöräillessä, vaeltaessa kuin juoksiessa. The North Facelle ominaisesti repussa on laadukkaat materiaalit kestäen vuodesta seuraavaan. 

Jester repussa kuljetat helposti niin läppärin, koulukirjat, eväät, vesipullot kuin mitä ikinä tarvitsetkin. Repussa on läppäritasku sekä pienempiä taskuja tavaroiden organisointiin. Tyylikäs design niin retkeilyyn kuin urbaaniin seikkailuun.

  • Materiaali: 100% polyesteriä
  • Mitat: 27.9 Cm X 21 Cm X 46.1 Cm
  • Tilavuus: 27.5 Litraa
  • Pehmustetut säädettävät olkahihnat
  • Pienempiä taskuja tavaroiden järjestelyyn
  • Läppäritasku 15"
  • Pehmustettu selkäpaneeli

Tuotenumero
NF0A3VXF

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, The North Face

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.