Sisältöön

The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots
The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots
The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots
The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots
The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots
The North Face W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots

W VECTIV™ Exploris II Leather Hiking Boots -naisten kävelykengät

Energiaa lisäävät ja erittäin tukevat VECTIV™ Exploris II -nahkaiset vaelluskengät on suunniteltu kestämään pitkiäkin matkoja. 

180,00 €
Väri
Ruskea
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Energiaa lisäävät ja erittäin tukevat VECTIV™ Exploris II -nahkaiset vaelluskengät on suunniteltu kestämään pitkiäkin matkoja. Kengän FUTURELIGHT teknologia takaa hyvän hengittävyyden, sekä vedenpitävyyden. Kengässä on hyvin pitävä pohja, joten ei haittaa huonommatkaan maastot menoa. Kengän VECTIV-teknologia on suunniteltu maksimoimaan kengän kimmoisuus. Kengän midi varsi suojaa ja tukee nilkkaa.

  • FUTURELIGHT-kalvo on hengittävä ja vedenpitävä
  • EVA-välipohja
  • Kengässä ylös asti tuleva nauhoitus
  • Kengän takaosassa jalkaan vetämistä helpottava lenkki
  • Pohjassa oleva TPU takaa monisuuntaista vakautta ja rocker-pohja tuo askeleeseen rullaavuutta
  • Kumipohja 4 mm syvällä kuvionnilla tuo hyvän pidon erilaisilla alustoilla

 

Tuotenumero
NF0A7W4Y

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Kävelykengät, The North Face

Teknologiat

FUTURELIGHT™

FUTURELIGHT™ -teknologialla valmistetut tuotteet tarjoavat käyttäjälleen maksimaalisen veden- ja tuulenpitävyyden unohtamatta hyvää hengittävyyttä. Kalvon valmistuksessa käytetty ainutlaatuinen Nanospinning-teknologia mahdollistaa ilman siirtymisen kalvon läpi ulospäin ilman, että vesi pääsee sisään. FUTURELIGHT™ -teknologialla valmistettujen tuotteiden ominaisuudet on testattu äärimmäisissä sääolosuhteissa ja ne ovat suunnannäyttäjiä säänkestävien tuotteiden kehityksessä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.