Sisältöön
Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset... Viheltäen menee perjantain uudet tarjoukset julkaistu!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETToezz Pro Fitting Viiltosuojasukka Toezz Pro Fitting Viiltosuojasukka Toezz Pro Fitting Viiltosuojasukka Toezz Pro Fitting Viiltosuojasukka
Toezz Pro Fitting Viiltosuojasukka
Toezz Pro Fitting Viiltosuojasukka
Toezz Pro Fitting Viiltosuojasukka
Toezz Pro Fitting Viiltosuojasukka

Pro Fitting Viiltosuojasukka

Toezz Pro Fitting -viiltosuojasukat on tehty todella istuviksi maksimoimaan käyttömukavuutta.

29,95 €
Väri
Musta
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Toezz Pro Fitting -viiltosuojasukat on tehty todella istuviksi maksimoimaan käyttömukavuutta. Rakenne pitää sukan napakasti ihoa vasten riippumatta siitä, kuinka kovaa pelaat. Jalkaosa on optimoitu istuvaksi ja hengittäväksi. Holvikaaren ja nilkan kohdalla on leveät kiristykset parantamassa sukan istuvuutta. Quick-Dry- käsittely saa jalat tuntumaan kuivilta koko pelin ajan. Saumaton kärki ehkäisee hiertymiä tiukan luistimen sisässä. Sukan pohjeosaa sekä nilkkaa ympäröi erityinen viiltosuojavahvike. Viiltosuoja suojaa ihoa viilloilta. TOEZZ PRO -viiltosuojasukka on Leijona-joukkueen testaama ja käyttämä tuote. Tuote on CE-merkitty: A2 luokka: antaa suojaa kevyestä keskitason viiltoja vastaan. Mikäli tuote rikkoontuu, lopeta tuotteen käyttäminen. toezz.fi Ominaisuudet: • Viiltosuoja nilkalla ja pohkeessa - Suojaa luistimen terältä • Istuva kantapää ja jalkapöydän kiristys - Pitää sukkaa paremmin paikallaan • Saumaton kärki - Ehkäisee hiertymiä • Quick Dry käsittely - Estää hien imeytymisen • Voit kustomoida oman pelaajanumerosi 88-merkkiin tussilla

Tuotenumero
T9410

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukat, Toezz

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.