Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Covert QR5 Pro 30 YTH jk-maila -lasten jääkiekkomaila

Jo viidennen sukupolven Covert -maila!

79,00 €
Normaalihinta: 99,00 €
30pv alin hinta: 79,00 € Lisätietoa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Covert QR5 Pro -mailan kuusikulmainen ja kapeneva Edge Taper -muotoilu voimistaa taivutusenergian vartta pitkin ja vapauttaa kiekon nopeasti. Ainutlaatuisella geometrisella muotoilulla kiekon vastaanotto paranee ja rakenne pysyy vakaana vahvaan peliin. 

Varsi on kevyempi ja lujempi kuin koskaan. Yksisuuntaisen Minimus Carbon UD -hiilikuidun käyttö luo tehokkaimman, keveimmän ja kestävimmän mailan. Revolutionary Lightweight Construction 188 on korkealaatuisin ja kevyin rakenteemme ja se käyttää edistyneintä materiaalivalinta- ja käsittelytekniikkaa. RLC188 yhdistää viimeisimmän nykyaikaisen hiilikomposiittitekniikan käyttämällä pienempiä kuituja ja kestomuovilla karkaistua epoksihartsia optimaalisen suorituskyvyn ja tasapainon takaamiseksi. 

Uudistettu FuelCore Ultra -lapa tarjoaa kovemman reunan ja vankemman hiilikuiturakenteen myötä pidempää kestoa ja estää materiaalia väsymästä säilyttäen uudenomaisen tuntuman. Kun Minimus Carbon 25 on kudottu ytimen ympärille, on lapa kevyempi ja kestävämpi kuin koskaan. Lavan pintamateriaali parantaa kiekkotuntumaa. 

Pito ja mailakontrolli on optimoitu tuomalla teksturoitu Slide grip vain niille alueille, joilla sitä tarvitset mahdollistaen käsien helpon liu'uttamisen tarvittaessa.

Ikäryhmä:Youth
Jäykkyys (Flex):30

Tuotenumero
QR5P302

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Warrior

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.