Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETBurn 100 v5 -tennismaila

Aktiiviharrastajan ja harrastelijan mailavalinta. Wilson Burn 100 v5 maila sopii pelaajalle, joka hakee mailalta voimantuottoa ja helppoutta.

199,00 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Aktiiviharrastajan ja harrastelijan mailavalinta. Wilson Burn 100 v5 maila sopii pelaajalle, joka hakee mailalta voimantuottoa, helppoutta ja isoja pommeja. Burn 100 v5 maila on rakenteeltaan jäykkä ja siten voimaatuottava ja anteeksiantava. Maila on tasapainoinen ja mukava pelattava. Mailan rakenne ja teknologiat korostavat erityisesti voimantuottoa ja anteeksiantavuutta. Sopii kaikenlaisille pelaajille. 

 Mailan tekniset tiedot:

  • paino: 300g
  • jännitys: 16x19
  • tasapaino: 32cm
  • kehäkoko: 100cm2
  • materiaali: hiilikuitu
  • pituus: 27"
  • jännitetty

Tuotenumero
WR108810U

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Wilson

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.