Sisältöön

Rush Pro Ace -tenniskengät

Kilpapelaajan ja aktiiviharrastajan leveälestinen (2E wide fit) miesten tenniskenkä. Erittäin tukeva ja kevyt rakenne. Kanta- ja päkiävaimennus

99,90 €
Väri
Valkoinen
Musta
Sininen
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kilpapelaajan ja aktiiviharrastajan leveälestinen (2E wide fit) miesten tenniskenkä. Erittäin tukeva ja kevyt rakenne. Kanta- ja päkiävaimennus. All Court pohjan ansiosta sopii hyvin kaikille alustoille. 6mm kantaosan ja päkiän korkeusero (droppi).  Soveltuu erinomaisesti myös padeliin.

  • Sensifeel päällinen: tuo mukavuutta, mutta myös tukevuutta
  • 4D support chassis
  • R-dst+ välipohja
  • Duralast kestävä ulkopohja
  • Wide Fit - 2E leveämpi lesti

Koot UK 6,5-13,5

Tuotenumero
WRS332720U

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tenniskengät, Wilson

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.