Sisältöön

Zeropoint Compression Crew Sock Zeropoint Compression Crew Sock Zeropoint Compression Crew Sock Zeropoint Compression Crew Sock
Zeropoint Compression Crew Sock
Zeropoint Compression Crew Sock
Zeropoint Compression Crew Sock
Zeropoint Compression Crew Sock

Compression Crew Sock -kompressiosukat

Monikäyttöiset anatomisesti istuvat kompressiosukat liikuntaan ja vapaa-aikaan estämään jalkojen turvotusta.

5,00 €
Hinta verkossa
10,00 € -50 %
Normaalihinta: 19,90 €
30pv alin hinta: 10,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Valkoinen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kompressiosukat treeniin ja vapaa-aikaan. Monikäyttöiset ja anatomisesti muotoillut. Tukevat yli 30 lihasta jalassasi. Parantaa lihasten toimintaa, vähentää turvotusta ja energisoi jalkojasi. Anatomisesti muotoillut vasempaan ja oikeaan jalkaan antaen täydellisen istuvuuden.

Crew Sock sopii lajiin kuin lajiin. Käytä niitä vaikka koko päivän estämään turvotusta istuessa tai seistessä.

  • Kompressiotaso: medium 15-20mmHg
  • Materiaali: nylon 75 % ja lycra 25 %
  • Anatomisesti istuvat
  • Kosteuden hallinta
  • Miellyttävä istuvuus ja joustavat
  • Pesu: pese joka käytön jälkeen kuumassa vedessä, käännä pesussa nurinpäin ja käytä pesupussia. Älä silitä, valkaise tai kuivapese.

Tuotenumero
CCSWG2017

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukat, Zeropoint

Teknologiat

Kompressio

Kompression tuottama kevyt paine tukee lihasta, parantaa verenkiertoa ja lymfa-järjestelmän toimintaa suorituksen aikana. Paine kuljettaa lihakseen enemmän happea parantaen sen toimintakykyä. Kompressio myös vähentää turvotusta ja ehkäisee rasitusvammojen syntyä. Lisäksi kompressio nopeuttaa urheilusuorituksen jälkeistä palautumista, minkä ansiosta olet nopeammin valmis uuteen suoritukseen. Kompressiotuotteet myös vähentävät lihasjännitystä, väsymystä ja painavuuden tunnetta ennen ja jälkeen urheilusuorituksen. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.