Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Björn Borg collegepaidat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Collegepaidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Björn Borg collegepaidat

  Björn Borg collegepaidat ovat laatutietoisen valinta. Björn Borg collegepaidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Björn Borg collegepaidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Björn Borg collegepaidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua collegepaidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Björn Borg collegepaidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Logo Crew M - collegepaita 59,90 €, Borg Essential Crew M - collegepaita 39,90 € ja Borg Crew M - collegepaita 59,95 € – millaiset Björn Borg collegepaidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Björn Borg collegepaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Björn Borg collegepaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Björn Borg collegepaidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Björn Borg Logo Crew M - collegepaita, Björn Borg Borg Essential Crew M - collegepaita ja Björn Borg Borg Crew M - collegepaita.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Björn Borg collegepaidat

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun