Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Björn Borg t-paidat

Björn Borg t-paidat

Björn Borg t-paidat ovat laatutietoisen valinta. Björn Borg t-paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Björn Borg t-paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Björn Borg t-paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua t-paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Björn Borg t-paidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ace T-shirt W - t-paita 39,95 €, Borg Tee Jr - t-paita 29,95 € ja Logo T-shirt M - t-paita 19,90 € – millaiset Björn Borg t-paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Björn Borg t-paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Björn Borg t-paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Björn Borg t-paidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Björn Borg Ace T-shirt W - t-paita, Björn Borg Borg Tee Jr - t-paita ja Björn Borg Logo T-shirt M - t-paita.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Björn Borg t-paidat

4.38/5

Perustuu 13 arvosteluun