Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Salomon kuoritakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuoritakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Salomon kuoritakit

  Salomon kuoritakit ovat laatutietoisen valinta. Salomon kuoritakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Salomon kuoritakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Salomon kuoritakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuoritakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Salomon kuoritakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Outline GTX 2.5L JKT M - kuoritakki 129,00 €, W BONATTI WP JKT TAKKI - kuoritakki 150,00 € ja Bonatti WP Jacket M - kuoritakki 150,00 € – millaiset Salomon kuoritakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Salomon kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Salomon kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Salomon kuoritakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Outline GTX 2.5L JKT M - miesten kuoritakki, Salomon W BONATTI WP JKT TAKKI - naisten kuoritakki ja Salomon Bonatti WP Jacket M - miesten kuoritakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.