Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Salomon tuulitakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Tuulitakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta
  Hinta verkossa
  lauantai
  2 väriä
  Salomon
  Bonatti Cross FZ Hoodie W - naisten tuulitakki
  80,00 €
  49,90 €
  30 pv alin hinta: 80,00 €
  Hinta verkossa
  lauantai
  2 väriä
  Salomon
  Bonatti Cross FZ Hoodie M - miesten tuulitakki
  80,00 €
  49,90 €
  30 pv alin hinta: 80,00 €
  Hinta verkossa
  lauantai
  1 väri
  Salomon
  Bonatti Cross Fz Hoodie W - naisten tuulitakki
  80,00 €
  49,90 €
  30 pv alin hinta: 80,00 €
  Hinta verkossa
  lauantai
  1 väri
  Salomon
  M Bonatti Cross Fz Hoodie - miesten tuulitakki
  80,00 €
  49,90 €
  30 pv alin hinta: 80,00 €

  Salomon tuulitakit

  Salomon tuulitakit ovat laatutietoisen valinta. Salomon tuulitakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Salomon tuulitakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Salomon tuulitakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua tuulitakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Salomon tuulitakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Bonatti Cross FZ Hoodie W - tuulitakki 49,90 €, Bonatti Cross FZ Hoodie M - tuulitakki 49,90 € ja Bonatti Cross Fz Hoodie W - tuulitakki 49,90 € – millaiset Salomon tuulitakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Salomon tuulitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Salomon tuulitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 80.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 80.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Salomon tuulitakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Bonatti Cross FZ Hoodie W - naisten tuulitakki, Salomon Bonatti Cross FZ Hoodie M - miesten tuulitakki ja Salomon Bonatti Cross Fz Hoodie W - naisten tuulitakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.