Sisältöön

Timberland 6 inch Premium

Legendaarinen Timberland 6 inch Premium on yhdysvaltalaisen Timberland-brändin tunnetuin jalkine. Lämpimällä ja suojaavalla premium-nahalla varusteltu klassikkokenkä sai alkunsa jo 1970-luvulla. Se luotiin alkujaan haastavissa olosuhteissa työskentelevien työmiesten jalkineeksi. Timberland 6 inch Premium oli kaikkien aikojen ensimmäinen vedenpitävästä nahasta valmistettu kenkä, joka piti jalat lämpiminä ja kuivina kaikissa sääoloissa – niin kosteassa syyskelissä kuin paukkupakkasellakin. Timberland 6 inch Boot -kengästä suositun työjalkineen teki myös sen ainutlaatuinen kestävyys ja pitävä kumipohja. Vuosien saatossa Timberland 6 inch raivasi tiensä työmailta myös vapaa-ajan muotiin. Viimeistään 1990-luvulla kullankeltaisesta saapikkaasta tuli koko kansan suosikki ja katumuodin ikoni. Tänäkin päivänä Timberland 6 inch Premium -kengät ovat huippusuositut. Ne ovat täydellinen yhdistelmä ajatonta tyyliä, laatua sekä loistavia teknisiä ominaisuuksia.

Millaiset Timberland 6 inch Premium -kengät sinä haluat löytää? Alkuperäiset ”Yellow Bootit”, eli kullanruskeat Timberland-kengät, ovat ikivihreä klassikko, jotka on helppo yhdistää mihin tahansa asukokonaisuuteen ja tyyliin. Jos etsit jotain muuta, klassikkokengistä löytyy perinteisen sävyn lisäksi nykyisin myös muita tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Valkoinen tai musta Timberland 6 inch Premium sopii modernimman tyylin ystävälle. Valitsitpa minkä värin tahansa, voit aina luottaa Timberland-kenkien mukavuuteen ja suojaavuuteen. Vaikka kenkämallin design pysyy uskollisena alkuperäisille 1970-luvulla lanseeratuille kengille, sen teknisiä ominaisuuksia on nykyisin paranneltu. Esimerkiksi kenkien pohja on varusteltu Anti-Fatigue -teknologialla, joka tukee jalkapohjaa ja ehkäisee niiden väsymistä.

Haluatko löytää mukavat ja tyylikkäät vapaa-ajan kengät? Intersportista löydät laadukkaat Timberland 6 inch Premium -kengät kaikkiin sääoloihin. Olipa mielessäsi sitten naisten, miesten tai lasten Timberland-kengät, meiltä löydät etsimäsi. Klassisen beigen värin lisäksi löydät meiltä myös mustat, valkoiset ja vaaleanpunaiset kengät. Oikean koon ja istuvuuden valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa Timberland 6 inch Premium -kengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Mikäli pidät klassisen tyylikkäistä jalkineista, katso myös Converse-kengät, Vans-kengät ja Helly Hansen -kengät.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.