Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETTesti mobiili-ingressi: clubijäsenenä saat huikeita etuja

Liity clubiin

K-Plussa-kortin numero (vapaaehtoinen)

Näytä

tai

Oletko jo
clubilainen?

Kirjaudu sisään

Intersport Club

Liittymisetuna 10 % alennus yli 50 € vaate- ja jalkineostoksista, myös tarjoushinnoista. (Etu ei koske Viheltäen menee -kampanjan tuotteita.)

Clubilaisena et maksa ensimmäisen Viheltäen menee -kampanjan (9.4 - 15.4.) aikana tehdyn tilauksesi jälkeen toimituskuluja uusista kampanjan aikana tekemistäsi yli 50 euron tilauksista. Koskee kaikkia pakettiautomaatteihin ja noutopisteisiin toimitettavia tuotteita, poislukien erikoistoimitukset.

Jäsenenä kerrytät tasopisteitä kaikista ostoksistasi ja jatkossa hyödyt muista parhaista tarjouksistamme.

 

Kaksi etutasoa: hopea ja kulta

HOPEA-tasolle pääset rekisteröitymällä Clubiin ja ottamalla tasoedut käyttöösi. KULTA-tasolle nouset, kun olet tehnyt 400 € ostoksia Intersportista kuluneen 12 kuukauden aikana. Aktivoidessasi etutasot siirryt Intersportista tunnistetun ostohistoriasi oikeuttamalle tasolle. Alla olevan taulukon avulla voit tutustua eri tasoilla tarjottaviin etuihin ja palveluihin.

Ostohistorian todentaminen edellyttää K-Plussa-korttia. Saat lisää etuja Intersport-asiakkuudestasi etutasojen mukaisesti.

Hopea Kulta
Tasolle liittymisetu* 10%
Personoituja tarjouksia
Osallistuminen lajikokeiluihin
Syntymäpäiväyllätys*
Tilaushistoria ja -seuranta
Alennuksia urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin
Sähköinen kuitti ostoksista
Erikoisalennuksia kanta-asiakkaille
Kutsu ennakkoaleen
Ilmaiset verkkokaupan ja Click&Payn toimitukset**
*Alennus koskee vaatteita ja jalkineita yli 50 € kertaostoksissa, myös tarjoushinnoista. Etu ei koske Viheltäen menee -kampanjan tuotteita.
**Koskee yli 50 euron tilauksia Matkahuollon, Schenkerin ja Postin pakettiautomaatteihin, ei koske erikoistoimitettavia tuotteita.
Lajikokeilut

Intersportin lajikoulut ovat erityisesti Intersport Clubilaisille suunnattuja harjoittelua kehittäviä sisältökokonaisuuksia. Ne tarjoavat asiantuntijoiden vinkkejä, monipuolista inspiroivaa sisältöä sekä eritasoisille harrastajille suunniteltuja harjoitusohjelmia. Lajikoulut toimivat harjoittelun tukena selkeiden ohjeiden ja kannustavan sisällön kautta.

Tutustu lajikouluihin kirjautumalla clubiin

Usein kysyttyä clubista

Onko sinulla kysymyksiä liittyen Intersport Clubiin, tuotteisiin tai niiden ostamiseen? Helpottaaksemme asiointiasi olemme koonneet asiakaspalveluosioomme valmiita vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

 
Jäsenehdot ja tietosuojaseloste

Intersport Clubin jäsenyys on maksuton ja liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake verkossa. Jäsenedut on tarkoitettu ainoastaan clubilaisten käyttöön, ja niistä lähetetään tietoa ensisijaisesti sähköpostilla. Tutustu ehtoihin ennen liittymistä.